Inquiry
Form loading...

Aisea ua si'i uma ai le pito i lalo o fagu tioata vailaau

2024-03-11

Aisea ua si'i uma ai le pito i lalo o fagu tioata vailaau

Muamua lava, o mea faʻafefe i totonu o le vailaʻau vailaʻau e teuina mo se taimi umi, ma e sili atu pe itiiti foi o le ai ai ni paʻu, e aofia ai melanin, tannin ma tioata tartar, ma isi.

Ina ia sili atu ma faigofie le faʻaaogaina ma le faʻamautu, o foliga vaaia o le pito i lalo o le fagu ua mamanuina i se ituaiga concave; lea e siitia ai le timuga e aoina i le pito i lalo o le ituaiga concave pe a tu i luga, ma o le timuga o loʻo faʻafefe malie i le tauʻau fagu pe a sasaa, ina ia aloese mai le turbidity o le timuga i le pito i lalo o le fagu. O lea ia faʻaeteete ia aua neʻi luluina, ae tuʻu sina mea i luga o le tauau o le fagu.

Lona lua, o le mamanu foi e taofia ai le fagu mai le pa, aua o lua e malosi ai le pito i lalo e pei o le puipui faʻafefe. E le gata i lea, o le fagu tioata o loʻo faʻapipiʻiina i lalo i le taimi o le faʻafefeteina, o lea o le timu e mafua mai i le faʻafefe e aoina i luga o le tapuni. O lua e faʻamalosia le tioata e tu saʻo i luga o le laupapa pupuu, e maua ai le paleni.

 

Sichuan Ever-King Packaging Alliance Co., Ltd., o loʻo tuʻuina atu auaunaga o le mamanu, faʻamaonia, gaosiga ma le maeʻa faʻatau atu auaunaga, tautuaina fofo faʻapipiʻi atoatoa mo atinaʻe uma o le uaina ma agaga.

Nu.23, Folafola 1, Fale 1, No.555, Yinglong Road (S-1), High-Tech Sone, Chengdu 610017, Saina (Sichuan) Pilot Free Trade Zone.

+86 13678251115(Rusia)

+86 15608067282(Igilisi)

marketing@ever-king.com(Rusia)

sunport@ever-king.com(Igilisi)