Inquiry
Form loading...

'ese'ese auala e fa'asao ai agaga/uaina mai fafo

2024-05-24

'ese'ese auala e fa'asao ai agaga/uaina mai fafo

O le tele o paaga inu e le o malamalama lelei o le teuina o brandy, O ituaiga eseese o brandy e mafai ona teuina i auala eseese. O le mea lea:

(1) Ina ia puipuia le susulu o le la: o le malamalama o le a faatelevaveina suiga kemikolo o vailaʻau gaʻo gaʻo umi filifili ma vailaʻau tutusa i Brandy. I se taimi umi, o le lanu o le uaina o le a mama ma o le a mou atu le uiga masani o meaai. aua le tu'u le Brandy i le vaega e le susulu ai le moli. Ina ia faʻaalia le tonal o Brandy, o le tele o fagu uaina e manino atoatoa, e iai se aʻafiaga leaga i le teuina o brandy, o le mea lea o le pusa meaalofa pe a fai e filifili ma faʻatau brandy e le manaʻomia ona lafoai, e mafai ona tuʻu le brandy i totonu o le meaalofa. pusa e teu ai.

(2) Tau vevela: maualuga le vevela poʻo le malosi o le suiga o le vevela o le a faʻaleleia ai foi le faʻaogaina o vailaʻau o le brandy, o le a leiloa lona tofo masani. Ma o le maualuga o le vevela o le a faʻafefe ai le tele o le ethanol, lea e ono oʻo atu ai i le faʻaleagaina o le siʻosiʻomaga taofi uaina, afaina ai le tofo o le brandy. Ole vevela ole 7-12 tikeri e talafeagai.

(3) Tu'u sa'o: brandy, e le pei o le uaina mumu, e mafai ona tu'u fa'alava. Talu ai ona o le brandy e maualuga tele le ava malosi, e matua faigofie lava ona faʻaleagaina le fausaga o le pupu. A maeʻa le osofaʻiga umi o le uaina, o le a sili atu ona vaivai le gaʻo ma faigofie ona gau pe pala, e taʻitaʻia ai le faʻalavelave o le tatalaina o le tapuni; E faaleagaina ai foi le siosiomaga.

Sichuan Ever-King Packaging Alliance Co., Ltd., o loʻo tuʻuina atu auaunaga o le mamanu, faʻamaonia, gaosiga ma le maeʻa faʻatau atu auaunaga, tautuaina fofo faʻapipiʻi atoatoa mo atinaʻe uma o le uaina ma agaga.

Nu.23, Folafola 1, Fale 1, No.555, Yinglong Road (S-1), High-Tech Sone, Chengdu 610017, Saina (Sichuan) Pilot Free Trade Zone.

+86 13678251115(Rusia)

+86 15608067282(Igilisi)

marketing@ever-king.com(Rusia)

 

sunport@ever-king.com(Igilisi)