Inquiry
Form loading...

Hva er faktorene knyttet til prisen på glassflasker?

2024-01-27

Hva er faktorene knyttet til prisen på glassflasker?


Prisen på glassflasker er forskjellig, fordi den er delt inn i forskjellige spesifikasjoner, selv de samme produktene er forskjellige, så prisen på glassflasker er høy og lav. Så, hva er det bestemt av?


1, typen cap, prisen er annerledes. Ville noen si at en liten flaskekork ville ha en slik innvirkning? Svaret er ja. Flaskekorken spiller hovedsakelig rollen som forsegling. I henhold til materialet kan typen flaskehette deles inn i plasthette, glasskork, aluminiumshette og kombinert lokk av aluminium. I henhold til prosessen inkluderer det støping, fargespray, maling, galvanisering, UV, vannbelegg, etc.;


glass brennevin.jpg


2. Ulike materialer, spesifikasjoner og priser. For eksempel kan vinflasker deles inn i høyhvite, krystallhvite, vanlig hvite, opaliserende og fargede flasker. For eksempel bruker Moutai mange opaliserende flasker, brennevin bruker gjennomsiktige glassflasker, og rødvin og øl bruker fargede flasker. I henhold til det spesifikke har det forskjellige behov og krav.


glass brennevinsboks.jpg


3, kjøpsmengde er forskjellig, prisen er forskjellig. Dette er åpenbart, kjøpe noen få, dusinvis, hundrevis av priser er ikke det samme, jo mindre jo dyrere, tilsvarende engros og detaljhandel.


4, kvaliteten på glassflasker er forskjellig, prisen er forskjellig. Som det sies, "du får det du betaler for", som inkluderer glassmateriale, tykkelse, brytning, indre stress, støtmotstand og andre indikatorer. Kvaliteten på glassflasker som produseres vil være annerledes dersom utførelse er fin, holdbarhet og standardkrav er forskjellige.


label.jpg


5, forskjellige produsenter, prisen er forskjellig. Ulike glassflaskeprodusenter bruker forskjellig utstyr, produksjonsteknologi, designmetoder og så videre, prisen på produktet er forskjellig. Du kan sammenligne mer når du kjøper og velge riktig produsent i henhold til dine behov.


box.jpg


Ovennevnte er faktorene som påvirker prisen på glassflasker. Faktisk holder gode glassflaskeprodusenter seg til prinsippet om "høy kvalitet og lav pris". Hvis bedrifter ønsker langsiktig utvikling, bør de ikke se på de små overskuddene i dag.




Sichuan Ever-King Packaging Alliance Co., Ltd., som tilbyr tjenester innen design, prøvetrykk, produksjon og ettersalgsservice, serverer de omfattende emballasjeløsningene for alle globale bedrifter innen vin og brennevin.

Adresse: No.23, Floor 1, Building 1, No.555, Yinglong Road (S-1), High-Tech Zone, Chengdu 610017, China (Sichuan) Pilot Free Trade Zone

Mobil: +8618010622375 (whatsapp, skype)

mikeking@ever-king.com

www.ever-king.com