Inquiry
Form loading...

Regionale fordeler med glassflasker

2024-02-11

Regionale fordeler med glassflasker


Fordeler med glassemballasjematerialer:


1. Glassflasker kan brukes gjentatte ganger for å redusere emballasjekostnadene;

2. Glass kan enkelt endres i farge og gjennomsiktighet;

brennevinsflaske i glass (3).jpg


3. Glassmaterialet har god barriereytelse, kan godt forhindre invasjon av oksygen og andre gasser i interiøret, og kan forhindre at de flyktige komponentene i interiøret fordamper til atmosfæren;


4. Glassflasken er trygg og hygienisk, med god korrosjonsbestandighet og syrebestandighet, egnet for pakking av sure stoffer (som grønnsaksjuicedrikker, etc.).


glass brennevin flaske.jpg


Glassflasker er de viktigste emballasjebeholderne for mat-, medisin- og kjemisk industri. De har god kjemisk stabilitet; Lett å forsegle, god lufttetthet, gjennomsiktig, kan observeres fra utsiden av bandasjen; God lagringsytelse; Glatt overflate, lett å desinfisere og sterilisere; Vakker form, rik og fargerik dekorasjon; Har en viss mekanisk styrke, tåler trykket i flasken og den ytre kraften i transportprosessen; Bred distribusjon av råvarer, lav pris og andre fordeler.



brennevinsflaske i glass (2).jpg


Dens ulempe er stor masse (masse til kapasitetsforhold), sprø, skjør. Men de siste årene, med den nye teknologien med tynnvegget lettvekt og fysisk og kjemisk herding, har disse manglene blitt betydelig forbedret, slik at glassflasker kan være i hard konkurranse med plast, jernbokser, produksjonen øker år for år.


brennevin cap.jpg