Inquiry
Form loading...

Sådan vælger du et passende rødvinsglas

2024-01-02

Sådan vælger du et passende rødvinsglas


1. Køb ikke små kopper

Ved første øjekast kan et lille vinglas virke sødt og sødt, men at drikke rødvin fra et lille vinglas er som at spise på en lille skammel, hvilket skaber forlegenhed. For at undgå forlegenhed er det bedre at købe almindelige størrelser.



spiritusglas 1 (3).jpg



2. Køb et godt glas, der kan bruges til rød- og hvidvin

Uanset om den oprindelige hensigt er at købe rødvin eller hvidvin, bør et veldesignet rødvinsglas have en tilstrækkelig stor mave. En stor kop mave kan give rødvin plads nok til at blande dens aroma med luften. En mindre kopmund kan kondensere vinens aroma, hvilket gør den lettere at dufte.


3. Rødvinsglas skal være gennemsigtige og glatte

Det er nødvendigt at observere vinens farve fra alle vinkler. Nogle vinglas kan have farverige og indviklede udskæringer, men væsken kan ikke tydeligt ses gennem dem, hvilket er spild af tid.


spiritusglas 1 (2).jpg


4. Kanten på koppen skal være tynd

Kun ved at fortynde glassets kant kan vinen glide glat ind i munden. Kanten på koppen er tyk, og spiritussen er fanget. Du skal stadig sutte den med munden, som hverken er elegant eller smuk. Om glassets kant er tynd nok er også et symbol på vinglasset.


spiritusglas 1.jpg


Sichuan Ever-King Packaging Alliance Co., Ltd., som leverer tjenester inden for design, korrektur, fremstilling og eftersalgsservice, serverer de omfattende emballageløsninger til alle globale virksomheder inden for vin og spiritus.

Adresse: No.23, Floor 1, Building 1, No.555, Yinglong Road (S-1), High-Tech Zone, Chengdu 610017, China (Sichuan) Pilot Free Trade Zone

Mobil:+8618010622375 (whatsapp,skype)

mikeking@ever-king.com

www.ever-king.com