Inquiry
Form loading...

Otte grunde, der påvirker kvaliteten af ​​glasflasker

2024-05-20

Otte grunde, der påvirker kvaliteten af ​​glasflasker

1, Glasemnet kan ikke nøjagtigt komme ind i den oprindelige form, når det falder i den oprindelige form. Friktionen mellem glasemnet og formvæggen er for stor og danner rynker. Efter blæst spredes rynkerne og forstørres og danner rynker i glasflaskens krop.

2. Skæremærket på den øverste fodermaskine er for stort, og skærearret på individuelle flasker vises i flaskekroppen efter støbning.

3, glasflaskens indledende form og støbemateriale er dårlig, tætheden er ikke god, oxidation for hurtig efter høj temperatur, danner et lille konkavt punkt på overfladen af ​​formen, hvilket resulterer i, at glasflaskeoverfladen efter støbning ikke er lys.

4. Dårlig kvalitet af glasflaskeformolie vil gøre formen glat, faldhastigheden vil falde, og materialetypen vil ændre sig for hurtigt.

5, glasflaskens oprindelige formdesign er ikke rimeligt, formhulrummet er stort eller lille, materialet falder ned i formen, blæser spredningen er ikke ensartet, vil gøre glasflaskens krop plettet.

6, maskinens dryphastighed er ikke ensartet, ukorrekt justering af luftdysen vil gøre glasflaskens initiale form og formtemperaturen ikke koordineret, enkel i glasflaskens krop for at lave kolde pletter, påvirker direkte lysstyrken.

7. Glasvæsken i ovnen er ikke ren, eller materialets temperatur er ikke ensartet, hvilket også vil få glasvinflasken til at præsentere bobler, små partikler og små hampemner.

8, maskinens hastighed er for hurtig eller langsom vil præsentere glasflaskekroppen er ikke ensartet, flaskens vægtykkelse er anderledes, forekomsten af ​​plettet.

 

Sichuan Ever-King Packaging Alliance Co., Ltd., som leverer tjenester inden for design, korrektur, fremstilling og eftersalgsservice, serverer de omfattende emballageløsninger til alle globale virksomheder inden for vin og spiritus.

Nr.23, etage 1, bygning 1, nr. 555, Yinglong Road (S-1), højteknologisk zone, Chengdu 610017, Kina (Sichuan) Pilotfrihandelszone.

+86 13678251115 (russisk)

+86 15608067282 (engelsk)

marketing@ever-king.com(russisk)

sunport@ever-king.com(engelsk)